Over ons

Mike Interieur

Meer dan 25 jaar vakmanschap en ervaring

In 1992 startte de gedreven Mike Savat, na zijn studies houtbewerking, zijn eenmanszaak op te Lochristi.

Met als doel al zijn klanten te voorzien van alle mogelijke maatwerk dat voldoet aan de hedendaagse eisen, breidde Mike Interieur na 10 jaar uit en verhuisde naar het bedrijvenpark de Lozen Boer. De werkplaats werd uitgerust met nieuwe en computergestuurde machines die zorgen voor een ongeëvenaarde precisie. Ook het team en de omkadering groeiden mee en werd aangesterkt met een interieurarchitect en vakbekwame meubelmakers.

Zo kunnen wij u op vandaag diensten en producten aanbieden die volledig in eigen huis worden ontworpen en geproduceerd op maat van uw wensen en stijl.

Van schets tot afwerking

Wij beschikken over een ruim aanbod aan materialen en zijn thuis in verschillende stijlen. Heeft u nog geen idee? Dan staan wij u graag bij met deskundig advies. Wij volgen de laatste nieuwe trends in materialen en systemen. U ontvangt bij ons steeds een gratis offerte en wij bieden u een gepersonaliseerd ontwerp aan.

Heeft u grote plannen of wenst u een specifiek meubel volledig naar uw wens en op uw maat? Bent u particulier en op zoek naar de keuken, badkamer, slaapkamer of meubelen van uw dromen? Bent u ondernemer en op zoek naar dé winkelinrichting om uw klanten te overtuigen? Voor elk project ontvangt u bij ons dezelfde persoonlijke service en kwaliteit. Ook architecten kunnen bij ons terecht om hun ontwerpen vakkundig te laten uitvoeren. Wij staan u bij vanaf de eerste schets tot het puntje op de i van uw interieur!

"Interieur is onze passie en we maken van elk project weer iets bijzonders!"

Mike Interieur moderne meubelmakerij
Mike Interieur moderne meubelmakerij
Mike Interieur moderne meubelmakerij
contact